My Precious Moment!!!

Sunday, June 10, 2012

EURO 2012.....:)



Amboi terasa malasnya nak update blog ni.. entah kenapalah.. mood pun dah hilang.. Upload gambar jer... tapi malas nak menaip.. Hee Hee.. Dah musim bola ni EURO2012.. saya ni hantu bola juga..Makanya, sambil tengok bola malam ni nak try la update blog tengok.. Ummm... LOL..

Belanda dah kalah tadi dengan Denmark..1-0.. memang tak de luck la .. The Dutch ni...Anyway.. nak tengok German dengan Portugal.. pulak..lepas ni, mesti menarik perlawanan antara dua negara ni kan..nak sokong sapa ehh??? :)

No comments:

Post a Comment