My Precious Moment!!!

Saturday, September 15, 2012

MEME AND FAMILI ( 1ST DAY OF RAYA 19/8/2012)


Assalamualaikum untuk semua,


                                          BERPOSING DEPAN RUMAH..What a beautiful famili!!!!


Insan yang terdapat dalam gambar di atas adalah salah seorang kawan lama waktu sekolah rendah lagi. Sebetulnya, kedua-dua mereka adalah kawan sekolah saya. :). Cuma waktu tu dalam sekolah yang berlainan jer. Asalnya mereka dari Bukit Mertajam namun dah lama bertugas di Kuala Lumpur. Jadi kami jarang berjumpa. Bila ada kesempatan dalam musim perayaan macam ni baru lah kami boleh berjumpa.

Memandangkan kami satu sekolah dan satu kampung, sudah pastilah banyak perkara yang telah kami lalui bersama. Banyak kenangan kami bersama, ada yang manis, pahit, suka dan duka. Kenangan bersama tak mungkin akan dapat Shima ilupakan..Terima Kasih Meme kerana menjadi seorang kawan yang baik untuk Shima walaupun keadaan Shima dah tak seperti dulu lagi...


                                                                       BERGAMBAR BERSAMA Terima Kasih sekali lagi buat Meme dan Edi,  kerana hampir setiap tahun datang ziarah Shima pada hari raya. Seronok dan berbesar hati dengan kesudian kalian datang ke rumah. Cuma maaflah sebab tahun ni Shima kurang sihat sikit. Apapun kehadiran Meme dan famili dapat juga memberi semangat dan kekuatan buat diri Shima. InsyaAllah tahun depan kita jumpa lagi okay.. Sayang semua.. XOXOXO..
No comments:

Post a Comment