My Precious Moment!!!

Monday, February 18, 2013

BUNGKUSAN POS DARI KAMDAR ONLINE.





WORDS FOR TODAY



PLACKET - belah pada skirt supaya mudah dipakai atau ditanggalkan.




As promisED........

 Alhamdulillah.. sampai dah kain yang dibeli secara online melalui KAMDARONLINE. :). Barang dihantar melalui bungkusan POSLAJU Malaysia. :) Wah!! barang sampai dalam tempoh 2 hari jer memang laju betul Hee Hee!!! Nampaknya semakin cekap pos laju buat kerja nuuu...!!! :) SYABAS!!!




Inilah 2 jenis kain yang saya beli secara online. Kain okay, tak dak lah koyak ke, cuma untuk satu jenis kain ini macam ada comot sikit. Well, can't complain banyak-banyak sebab kita membeli secara online ni, memang tak sama dengan mata dan tangan melihat dan menyentuh sendiri barang yang kita nak beli.

Apapun setakat ini dah beberapa kali saya membeli barangan secara 'online' dan so far, ianya tidak pernah mengecewakan saya. Untuk waktu yang ke depan, saya pasti akan membeli belah lagi dengan KAMDAR!!!

Bagi yang berminat untuk membeli belah di Kamdar secara ' online ' silalah klik di pautan bawah ini:-


Berbagai jenis kain yang ditawarkan di sini serta bersama beberapa barangan lain jugak yang sangat menarik  dijual dengan harga yang amat berpatutan. 



Sekiranya ada sebarang komen atau petanyaan, bolehlah isi di petak bawah ini okay.!!
Thank you for reading my blog!!!!!


With love
Shima



....tengah menunggu barang dari lazada.com.my....:)



Saya TIDAK dibayar oleh mana-mana pihak atau individu untuk melakukan ulasan ini.!!






8 comments:

  1. brape shipping untuk 2 kain ni akak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shipping free jer.. adik!!.. if tak akak pun mungkin tak order :) Free semenanjung jer.. kalau tak silap. Tapi ade jugak selected fabrics yang free shipping ke Sabah dan Sarawak.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. sis..sy bukak kamdaronline ni tak boleh...ada website lain ke

    ReplyDelete
  4. sis...sy buka kamdaronline ni tak boleh...ada website lain ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa ni kamdaronline temporarily unavailabe la adik, akak pun tak pasti sampai bila

      Delete
  5. alaaa..ptot xbleh bkak page tu..:(

    ReplyDelete
  6. please visit kamdar online Shopping website
    http://eshop.kamdar.my
    http://www.kamdar.com.my
    free shipping

    ReplyDelete